مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام و خسته نباشی...
سوالی داشتم من 5 ماهه عروسی کردم پردم از نوع حلقوی غیر ارتجاعیه و از شدت ترس از رابطه هنوز موفق به دخول نشدم ... خیلی ناامید و ناراحتم تا این که به دکتر مراجعه کردم گفتن وقتی واست سخته تو مطب میتونم واست بازش کنم بی دردسر کمتر از یک دقیقه. حالا میخام بدونم امپول بی حسی که میخاد تزریق بشه به واژن خطر ساز نیست؟ درد نداره؟ این کار درستیه یا نه...؟ ممنون اگر کمک کنین

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظر شما این سوالات در این بخش جایگاهی دارد و اساساً حقوقیست ؟ لطفا در طرح سوال و همچنین موضوعی که طرح می کنید دقت داشته باشید این مسائل مربوط به مسائل پزشکی با تخصص داخلیست