مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

باسلام. سوال داشتم خدمتتون. پدربزرگ من یک زمین مشاع 2000متری سند تک برگ دارد که مقداری از آن را در قطعات 200متری به صورت وکالت‌نامه محضری فروخته است ولی نمی‌داند چقدر را فروخته و چه اندازه از زمین براش باقیمانده. حالا میخواستم اگه ممکنه به صورت شفاف بهم بگین از چه طریقی میتونیم بفهمیم که چقدر از آن را فروخته و چقدر براش باقی مونده. آیا از طریق اداره ثبت مشخص هستش؟
متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرسندرسمی وجداگانه تنظیم شده باشد می توانید ازطریق اداره ثبت استعلام کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ملک مشاع تا زمانی که تفکیک نگشته باشد قابل به شناسایی سهم فروخته شده نیست اما می توان به محضر مربوطه مراجعه نمود