مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل انباری به پارکینگ قانونی است؟

با سلام، آپارتمانم فاقد پارکینگ هست. ولی انباری آپارتمانم در محوطه پارکینگ ساختمان قرار دارد. اندازه آن 2.50 میباشد و محوطه جلوی انباری باز هست یعنی مزاحم هیچکس نیست اگر تبدیل به پارکینگ شود. ایا اینکار قانونی هست که انباری را به پارکینگ تبدیل کرد؟ آیا شهرداری مجوز میدهد؟ با تشکر از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام در صورت اخذ رضایت تمام مالکین مشاع ممکن است شهرداری مجوز صادر کند