مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری غیر قانونی

باسلام اینجانب یک واحد آپارتمان از تعاونی خریداری کرده ام در زمان ساخت آپارتمان به ما گفته شد چون متراژ واحد شما 10متر از واحد روبرویی کمتر است انباری که به همه 2 متر میدهیم به سه واحدی که متراژ واحد شان نسبت به 4 واحد دیگر کمتر است انباری 12 متر داده می شود آپارتمان ساخته شد اهالی آپارتمان تصمیم گرفتن انباری ها را تخریب کرده و پارکینگ درست کنند حال بعد از 20 سال که هنوز شهرداری به آپارتمانهای تعاونی ما سند نداده حال من می خواهم انباری خود را به حالت قبل برگردانم ولی بقیه اهالی ساختمان اجازه نمی دهند به شهرداری مراجعه کردیم شهرداری گفته اصلا ساختمانهای این تعاونی اجازه ساخت پارکینگ ندارند و باید به حالت اول برگردد با این وجود با اجازه نمی دهند من سندی از واحد خود یا نقشه ساختمان که نشان بده انباری من 12 متر بوده ندارم حال چه کارکنم؟ باتشکر

پاسخ ها :

تبدیل انباری به پارکینگ تغییر کاربری غیر قانونی انباری به پارکینگ انباری در ساختمان پارکینگ در ساختمان انباری پارکینگ