مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

قاضی پرونده ما اعتراض به دادنامه بدوی را بعلت خارج از موعد دانسته و اعلام قرار رد صادر نموده و با پاراف نمودن در پرونده آنرا به اجرای احکام ارسال نموده حال میبایست اون قرار به ما ابلاغ میشد که خودش قابل اعتراض بود حال این عمل تخلف بشمار میاد یا نه. آیا میشه ازش شکایت نمود ؟ مرسی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله اگر خلاف قانون رسیدگی کرده باشد می توانید ازش شکایت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

ابلاغ رای اعم از حکم یا قرار ازوظایف مدیر دفتر دادگاه است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این اقدام در صورت اثبات تخلف است مگر این که از جمله قرارهایی باشد که قابل اعتراض نباشد من با نظر دوم موافقم زیرا هیچ قاضی این اقدام را انجام نمی دهد