مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب یعنی چه؟

دادستان و رئیس محترم دادسراي عمومی و انقلاب شهرستان همدان
درخصوص شكایت آقاي ، علیه آقاي فرزند م و آقاي مم.ق فرزند م ،
دایر بر: مزاحمت از حق (از طریق ساخت و ساز غیر مجاز و باز نمودن پنجره به ملک غیر) طبق مالحظه تصاویر ضم پرونده و تحقیق از شاکی مشخص شد که متهمین در ملک خود ساخت و ساز برخلاف موازین ساختمانی موضوع از طریق کمیسیون های مربوط شهرداری قابل ا به ماده 265 قانون آیین دادرسي كیفري مصوب پیگیری است لذا از آنجا که موضوع فاقد وصف کیفری است به لحاظ جرم نبودن عمل مستندً
1392 و اصلاحات بعدي قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلا مي گردد؛ قرار صادره به موجب بند الف ماده 270 و 271 قانون مار الذكر ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابالغ به تقاضاي شاكي قابل اعتراض در دادگاه كیفري دو شهرستان همدان است. توضیحات لازمه را بفرمایید لطفا.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

توضیحات لازمه در نگاره شما موجود بود چه می خواهید دقیقاً