مشاوره حقوقی رایگان - درباره سود مشارکت

باسلام من 5سال پیش یک واحد آپارتمان نو خریدم بعد 5 سال رفتیم سند زدم. توی قولنامه سود مشارکت بانک به عهده فروشنده بوده ولی مالک قبلی قبول نمی کند. وام بدون سود مشارکت 585000 تومان ولی الان پرداخت می کنیم 793000 تومان شد حدود 17 قسطم پرداخت کردم باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام
در صورتی که در قولنامه این موضوع که به عهده فروشنده است قید شده باشد می توانید آن مبلغ را با شرایطی از فروشنده پس بگیرید