مشاوره حقوقی رایگان - تصفیه وام کارمندی

با سلام من کارمند بانک بودم و وام کارمندی با نرخ کارمندی دریافت کردم، باتوجه به سالیانه بودن قرارداد، بعد از پایان قرارداد در سال 92 نه تمدید کردم نه استعفا دادم از کار خارج شدم اقساط رو پرداخت میکنم، سوال من اینه که ایا بانک در نهایت بعد از تصویه وام مسکن و فک رهن چه نرخ سودی رو در نظر میگیره؟

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

بستگی به متن قرارداد شما با بانک دارد
در صورتی که شرط خاصی وجود نداشته باشد همان نرخ ابتدایی (نرخ کارمندی) محاسبه میشود