مشاوره حقوقی رایگان - مستمری زنی كه بچه خود را نخواهد

با سلام
من دختری هستم كه ٢٢سال پيش پدرم فوت كرده
پدر بزرگم سرپرستي من رو به عهده گرفت چون مادرم من رو نميخواست الان من ازدواج كردم و حقوقم قطع شده ولي مادرم با اينكه ازدواج كرده چهار تا بچه داره حقوق پدر منو ميگيره باهاش بچه هاشو بزرگ ميكنه و هيچي از اون حقوق به مني كه بچه اون مرحومم نميده ايا راه حلي داره من پيگيري كنم مقداري از اون حقوق هم به من برسه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چون شما ازدواج کرده اید خیر به شما تعلق نمیگیرد حتما مادرتان طلاق گرفته ویا عقد موقت شده تا حقوق دریافت کند .