مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک وکالتی

سلام من ملکی که در رهن بانک است را که وکالت بلاعزل از مالک داشتم را به شخصی فروختم با مبایعه نامه و یه سوال دارم تا پرداخت کامل رهن ...1..امکان انتقال سند به خریدار هست با نه...2..و.آیا فوت وکیلی که من از او وکالت بلاعزل داشتم و خانه را به غیر فروختم دیگر در این مساله فروش من اثر دارد ممنون راهنمایی کنید. مچکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول: خیر نیست و اقدام برای این کار از مصادیق کلاهبرداری است
سوال دوم: اگر قبل از مرگ باشد خیر و بعد از مررگ بله تاثیر دارد و باید وراث به شما اذن در فروش دهند