مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز خلاف

باسلام
منزل بنده در کوچه 6 متری هست که با عقب نشینی 8 متری میشود روبروی منزل بنده ورزشگاه چند منظوره و اداره تربیت بدنی در زمینی وسیع بنا شده که باشگاه وزنه برداری رو روبروی منزل بنده احداث کرده اند در صورتی که میتوانستند در سمت دیگر زمین به آن وسعت بنا کنن این ساختمان بنا شده هیچ گونه مجوز ساخت و پایان کاری ندارد و حداقل به ارتفاع 1 طبقه خلاف ساخته شده است که نور منزل بنده رو گرفته و پنجره های مشرف به منزل را دارد علاوه بر آن ارتعاش وزنه ها و سرو صدایی که ورزشکاران دارن باعث سلب آسایش است که اداره تربیت بدنی زیر بار جابجایی ورزشگاه نمیکند بنده هم گفتم که شکایت میکنم و به علت (اضافه بنا در کوچه 6 متری که در شهر ما نهایت 9 متر ارتفاع مجاز است و این ساختمان نزدیک 14 متر ارتفاع دارد و هیچ پایان کار و مجوزی از شهرداری ندارد) حکم تخریب میگیرم
درخواست بنده این است که آیا بنده میتوانم با توجه به اینکه اداره تربیت بدنی دولتی است حکم تخریب بگیرم ؟ از لحاظ خلاف و اضافه بنا واقعا خلاف کرده و سال ها بعد از ما ساخته اند در حین ساخت بنده به حق خودم آشنا نبودم آیا الان قابل شکایت هست و میتوانم حکم تخریب بگیرم ؟

پاسخ ها :

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

شما بر علیه مدیر و مسئول بایشگاه بجرم سلب آسایش شکایت بکن نه ایجاد مزاحمت