مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خریدار با مشاور املاک

سلام بنده یک واحد آپارتمان از طریق دفتر املاک به صورت پیش فروش خریداری نمودم
شخص املاکی موقع تنظیم قولنامه پیش نویس آپارتمان رو به من و دوستم نشان داد که در آن شهرداری مجوز 5طبقه روی پیلوت را داده بود ولی بعد از گذشت چند ماه متوجه شدم که پیش نویس صحت نداشته و طبقه پنجم کاملا خلاف است
لطفا مرا راهنمایی نمایید
با سپاس از زحمات شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اولاکه تنظیم اینگونه قراردادهاتوسط مشاورین املاک ممنوع است ثانیا چنانچه واحدی رابه شماپیش فروش کرده باشندکه قابلیت ایجاد ومجوز ساخت نداشته باشد معامله تان باطل است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه به اینکه قرارداد پیش فروش هست و به دفاتر ثبت راهنمایی نشده باشید طبق قانون پیش فروش آپارتمان میتوانید کیفری علیه مشاور املاک شکایت کنید . ضمنا قانون مذکور انجام تعهدات و کلیه اختلافات را جع به قراردادپیش فروش آپارتمان را به هیئت داوران سپرده تا بدینصورت رفع اختلاف گردد. درصورتیکه تعهدات عملی نباشد میتوانید فسخ و مطالبه خسارت نمایید