مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک موروثی

ملکی را پدرم با دیگر ورثه شریکند بصورت مشاع. سال 1370 تقسیم شده تقسیم نامه را یکی از وراث به دیگران تحویل نداده. ولی زمینها از همان تاریخ تا به حال در تصرف وراث میباشد. احدی از آنها مقداری فروخته و زمین را در سه قطعه بصورت ششدانگ تحویل خریدار داده. حالا بعد از 30 سال زمین بقیه وراث را مدعی شده. راه حل چیست. تشکر

پاسخ ها :

رادا اسدپورپیرانفر

سرکار خانم رادا اسدپورپیرانفر :

سلام
اين اقدام فروش مال غير بوده جنبه كيفري دارد و قابليت طرح شكايت از سوي هر يك از وراث را دارد پايدار باشيد