مشاوره حقوقی رایگان - با پیامک جعلی ساختن ازم به اتهام قذف شکایت کرده

با همسرم الان شش ماه عقد کردیم یه پیام جعلی ساخته توش به خودش لقب تن فروشی داده از قول من با شماره که بنامم نیست فرستاده برای باجناقم و به جرم قذف ازم شکایت کرده پرونده بعد از شورا رفته دادسرا میخواستم ببینم برای اثبات بی‌گناهی چکار باید بکنم و چجوری اعاده حیثیت کنم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر شماره به نام شما نباشد انتساب جرم به شما ممکن نیست
مگر دلایل دیگری مبنی بر انتساب اتهام به شما موجود باشد