مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

باسلام
لطفا زود جوابمو بدین خیلی مهمه برام بنده 2 سال با دختری دوست بودم که از روز اول تا یک ماه مونده به آخر به ایشان هردفعه میگفتم که ازدواجی در کار نیست و فقط دوستیم 6 ماه بعد دوستی خانه ای گرفتیم به نام خود دختر بعد از 10 ماه به اسرار پی در پی دختر که میگفت حتی به هم نرسیم هم میخوام توسط تو پردم از بین بره با ایشان رابطه برقرار کردم. روز اتفاق فایل صوتی نیز از دختر ضبط کردم که به اسرار خودش اینکار انجام شده و مسئولیتش با خودش هست حال بعد از گذشت دو سال ایشان همچنان با اسرار فراوان درخواست معرفی کردنشان به خانوادم و خواستگاری را داشتن که بعد از معرفی خانوادم مخالفت کردند حال دختر میگوید بخاطر پرده شکایت میکند
من ماه های آخر متوجه شغل پدر دختر شدم و خیلی موضوع های دیگه که باعث مخالفت خانوادم شد
زندگیم مختل شده به کل میخواستم ببینم در دادگاه حکم چه میدهند ؟ ممنونم
سوال بعد هم این است که در مطالب خوندم که اگر دختر خودش رضایت داشته باشد شرایط خیلی عوض میشود میخواستم ببینم اسناد قابل قبول برای دادگاه که نشان دهد خود دختر رضایت کامل داشته چیست؟ اگر دختر در دادگاه ادعا کند که رضایت نداشته باید چگونه مدارکی اراعه شود و چگونه ثابت کنم؟
خیلی ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه ثابت شود که هم دختر و هم پسر برای داشتن رابطه راضی بوده‌اند و این موضوع برای دادگاه ثابت شود در این صورت زنا محسوب شده و هر دو مسلمان مجازات خواهند شدهر دو به جرم رابطه جنسی شلاق خواهند خورد. در مورد پرده بکارت هم مطابق قانون چه عمد و چه غیر عمد باید مهر مثل بدهد شخصی که باعث از بین رفتن بکارت شده است.

پرسشگر :

سلام
باتشکر فراوان از اینکه بندرو راهنمایی فرمودین
درجایی خوندم که از قانون 1099 قانون مدنی استنباط میشود که اگر دختری رضایت داشته باشد به این امر به او مهرالمثل تعلق نگرفته ( که نوشته بود به او حقی تعلق نمیگیرد ) و فقط مهرالبکاره که 2 درصد دیه کامل میباشد تعلق میگیرد میخواستم ببینم این قانون وجود دارد و چگونه است؟
سوال مهم تر اینکه اگر دختر اعلام کند که راضی نبوده است و فریب خورده در صورتی که اصلا اینگونه نبوده چگونه میتوان اثبات کرد که با رضایت و اسرار کامل خودش بوده ؟ من خودم واقعا گول خوردم که اینکارو انجام دادم چون به خودش هم میگفتم که اصلا دوست ندارم و بعد از ماه ها اسرار خود دختر خانوم انجام شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

!!!!!!!! شما به جرم زنای غیر محسنه مجازات خواهید شد و ارش البکاره دختر را هم باید بپردازید و....

پرسشگر :

شرمنده ولی میشه واضح تر صحبت بفرمایین

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهر المثل حتما به خانم تعلق می گیرد

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

در صورت رضایت طرفین باز هم زنا واقع شده مجازات شلاق برای دو طرف و ارش ابکاره برای شما خواهد بود