مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال برای بدهکار

من بابت چک مبلغی بدهی دارم اعسار زدم قسط بندی شده مبلغی به عنوان پیش بقیه قسط بندی شده ولی ندارم بدم حالا یه شخص سوم ثالث میخواد برام مال معرفی کنه یه سند زمین میخواد بذاره بعد از این که کارشناسی بشه و ارزش گذاری بشه آیا شخص بدهکار میتونه مالو قبول نکنه یا مجبوره که اون مالو بجای بدهیش برداره ؟ و اگر در مزایده فروش نره چی میشه باید مبلغ رو پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

قبول مال بااجرای احکامه وچنانچه درمزایده فروش نره بدهی روبایدپرداخت کنین