مشاوره حقوقی رایگان - معرفی مال

بنده بابت بدهی شخصی مالی را به اجرای احکام معرفی کردم که پس از دو مرحله مال معرفی شده فروش نرفت با توجه به اینکه ارزش مال معرفی شده کفاف کل بدهی را میدهد با توجه به اینکه شخص طلبکار مال معرفی شده را قبول نمیکند در این مرحله حکم قاضی چیست و چه باید کرد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مال دیگری سراغ دارید باید توقیف انرا بخواهیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محکوم له می تواند مال دیگری توقیف کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مال را خودتان بردارید و نسبت به فروش ان اقدام و بدهیتان را پرداخت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رویه قانونی به این صورت است که بعد از دو بار مزایده و عدم فروش بنامش منتقل میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رفع توقیف می گردد می تواند مال دیگری معرفی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این حالت مال آزاد و جلب هم منتفی میشه تا زمانی که محکوم له مال دیگه ای از محکوم علیه معرفی کنه

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر مال دیگری سراغ دارید باید توقیف انرا بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

محکوم له می تواند مال دیگری توقیف نماید.

سيد هادي  وزيري

سيد هادي وزيري :

چون دومرحله مزایده رفته مال به خودتان بازمیگردد