مشاوره حقوقی رایگان - إثبات مال شوهربه چندطريق امكانپذيرأست؟

با عرض سلام و احترام و خسته نباشيد،إمكان توان مالي براي گرفتن وكيل تحت هرشرايطي براي بنده ميسرنيست وإلادراينجاعضونميشدم پس لطفا راهنماييم بفرمائيد:در ايام جدايی از همسر بسر ميبرم و برای مهريه ام ميخواهم يك مالی را توقيف كنم و ميدونم مال موروثي(به ارث رسيده از پدر فوت شده) است اما نميدونيم بنام شوهرم هست يا خواهراش!؟ و كلانتری هم گير داده توقيف اموال (قرار تأمين خواسته) به امضای اعضای شورا نياز داره و اعضای شورای، پسرعموهای شوهرم هستن هم همين حرف منو ميزنن و پشت شوهرم هستند و مسئوليت امضا زدن را به گردن نميگيرند (درصورتيكه ميدونن ولی حقيقت رو نميگن و دارند دروغ ميگن) و برگه ی توقيف نامه رو امضاء نميزنن و از طرفی اگر مال رو قبل از به اجرا گذاشتن مهريه ام، بنام خواهرش كرده تكليف چيست؟ اثبات اموال شوهرم به چندطريق ديگر امكان پذير است؟ اولين مورد كه جواب نداد و درصورت جواب ندادن مورد استعلام ملک از اداره ی ثبت و فرار از دين، پس اثبات اموال شوهرم به چندطريق ديگر امكان پذيره؟ لطفا راهنماييم كنيد. باسپاس و احترام

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همینکه ایشان وارث پدرش باشدشماسهم الارث وی رامیتوانیدتوقیف کنیدوبنام هیچکس نمیتواندانتقال دهد.موفق باشید