مشاوره حقوقی رایگان - مغازه سرقفلی

سلام من مغازه سرقفلی دارم الان دارم فعالیت میکنم مالک الان جواز ساخت و جواز تخریب گرفته و ملک و مشارکتی میخاد بسازه چون ملک خیلی فرسوده شده میخاستم ببینم من الان مغازه رو تحویل بدم بعد از 20 ماه مغازه رو بخوام تحویل بگیرم مالک من عوض میشه یعنی مالک من سازنده میشه من الان اجاره نامه رسمی از مالک قبلی دارم آیا اجاره نامه من بامالک قبلی باطل میشه یانه آیا مالک جدید باید با من اجاره نامه تنظیم کنه لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید تقاضای کارشناسی کنید و در صورت عدم توافق با مالک قبلی اقدام قانونی لازم را انجام دهید

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است تخلیه نکنید، زمانی مغازه را تخلیه کنید که یک قرارداد محکم برای استرداد مغازه پس از ساخت به شما تنظیم گردد ، بهتر است قرارداد را وکیل برای شما تنظیم کند