مشاوره حقوقی رایگان - زمین دولتی

سلام. برادرم اتهامش مشارکت در انتقال مال غیر مشاور املاکه ولی این زمین هه فروخته نشده الان بازداشت موقت در اوین است حدود دوماهه بعد این حکمش چیه البته ایشون واسه سردفتر کار می‌کرده دوتا سردفتر و برادرم بازداشت شدن به دست حفاظت اطلاعات قوه قضاییه ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به تشخیص قاضی و شرایط پرونده است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل باید پرونده را بخواند تا بتواند خوب مشاوره بدهد.
اما مشارکت در فروش مال غیر گلاهبر داری محسوب می شود و کلاهبرداری حداقل یک سال حبس و رد مال و جریمه دارد