مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله از وکیل

قرادادی به مبلغ 30میلیون در مرحله تجدید نظر خواهی بستم که مبلغ 15میلیون به وکیل پرداخت کردم اما دادگاه تجدید نظر همان حکم قبلی را که 3سال زندان و 74ضربه شلاق را تایید کرد. آیا میتوانم مبلغ حق الوکاله را از وکیل پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

به قرارداد وكالت خود مراجعه بفرماييد.

یک وکیل

بابت 3 سال زندان و 74 ضربه شلاق 30 میلیون قرار داد بستی و 15 میلیون تومان پرداخت کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا مبالغ را به ریال گفتی آقای محترم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/