مشاوره حقوقی رایگان - حق وکالت

با سلام من یک پرونده مواد مخدر در دادگاه داشتم که هنوز تعیین شعبه نشده و یک وکیل گرفتم ایشون فرمودن هزینه اش میشه 50 میلیون و همین الان باید 10 م برام واریز کنی که وکالت پرونده رو بگیرم بعد واریز کردن یک پیامک اومد مبنی بر امضای وکالت الکترونیک یه رمز هم داشت که به ایشون دادم بعد 2ساعت زنگ زدم و گفتم اقا نمیتونم بقیه مبلغ رو پرداخت کنم استعفا بدید رو پرونده و پول رو عودت بدید 5م رو عودت داد و گفت 5م رو بابت مالیات پرونده از ما میگیرن ایا من میتونم این مبلغ رو پس بگیرم یا خیر و اینکه از کجا بفهمم استعفا داده یا خیر ایا برام پیامک میاد مبنی بر استعفای وکیل بر رویه پرونده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.
در خصوص استعفاء نیاز به پیگیری نیست اگر وکیل اعلام وکالت کرده بود می توانید وکیل را عزل کنید.