مشاوره حقوقی رایگان - امضاء و اثرانگشت شهود در اداره ثبت

با عرض سلام و احترام و خسته نباشيد،سئوالي داشتم:خانواده ي شوهرم بعد از اينكه اموال موروثي(به ارث رسيده از پدر فوت شده شان)بعد از چند سال طبق وصيتنامه ي پدر فوت شده بين شوهرم(كه پسر أرشد هست)و مادرش و برادر و خواهرانش تقسيم شده و حالا كه همه ي آنها در اداره ثبت اسناد و اموال حاضر شدند و قصد رسمي كردن سند ملكي شان را دارند اداره ثبت اسنادواملاك به آنها گفته براي،نياز به امضاء و اثرانگشت يك شاهد حضوري دارد و شوهرم از من خواسته كه(فعلا تنها عروس اين خانواده هستم)براي امضاء و اثرانگشت بيام اداره ثبت و حتي منم كه به اداره ثبت رفتم كارمند اداره گفت:پس شاهد انحصار وراثت كو؟و شوهرم منو معرفي كرد و فرم پرشده رو جلوم گذاشت و خودكار دستم داد تا به عنوان شاهد امضاء و اثرانگشت بزنم و منم اولش ترسيدم و نزدم و كارمند اداره لبخندي زد و گفت:نگران نباش براي شما اتفاقي نمي افته و اين روال كاري و قانوني هست و منم امضاء و اثرانگشت زدم،حالا با توجه به اين توضيحات واقعا چنين چيزي هست و براي انحصار وراثت نياز به شاهد دارند؟اين موضوع مربوط به 4 سال پيش و كم سن و سال و كم تجربه بودم هست،تو رو خدا لطفا همينجا راهنماييم بفرمائيد،خيلي نگرانم،باسپاس واحترام.

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

مشکلی نیست نگران نباشید به هر حال شما شاهد یک امر واقعی بوده اید .