مشاوره حقوقی رایگان - املاک واقع در آثار باستانی ملی

اداره میراث فرهنگی با تصویب مصوبه املاک کشاورزی و خانه مسکونی و مغازه های اینجانب را جزء آثار باستانی ملی قرار داده و الان اجازه هیچ گونه تعمیر و بازسازی و کاشت درخت را نمیدهد و در حال حاضر خانه و مغازه من فرسوده شده و قابل نشین نیست.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام می توانید با هماهنگی میراث فرهنگی استفاده توریست پسند داشته باشید و از این موقعیت استفاده کنید و درآمد خوبی داشته باشید