مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از نحوه دادرسي

با عرض سلام و أدب

پيمانكار ساختمان پس از ٢٩ ماه از ترك محل سازه و بعداز تكميل شدن ظاهري ساختمان شكايتي را عليه اينجانب در شوراي حل اختلاف مطرح نموده بعنوان مطالبه وجه و عدم پرداخت دستمزد چون در اين پروژه قرادادي كتبي موجود نبود نامبرده به چندين شاهد استناد نموده كه يكي برادر يكي پسر عمو و ديگري شريك كاري ايشان هستند كه خوشبختانه با حضور شهود در شورا فقط انجام كار تاييد شده و در خصوص طلب
ايشان هيچگونه إظهار نظري نكرده اند
مع الوصف مشخص نشد كه چرا پس از اين مرحله شورا كار را به كارشناس واگذار نمود
وبا توجه به اينكه ملك متعلق به مادر و كل خانواده است ايشان از بنده شاكي شده اند
و متاسفانه هيت كارشناسي ٣ نفره با دو مرحله گزارش كه فقط در يك نقطه وجهه اشتراك داشته و ان هم مبلغ مورد درخواست خوانده ميباشد و در پاسخ
سوال اينجانب كه چرا عدم اجراي كامل
سازه , مدت زمان اجرا, و همچنين كيفت
كار را در كارشناسي لحاظ نمكنيد عنوان ميكنند كه خواسته دادگاه فقط قيمّت و متراژ كار ميباشد كه متاسفانه در دو مرحله كارشناسي يك بار متراژ زمين ٧١٦ متر بر أساس پايان كار و كميسيون ماده صدمحاسبه شده با قيمّت موردنظر خواندهكه پس از اعتراض اينجانب قيمّت را كاهش و با روشهاي و محاسبات جز به جز ديگر مجددا قيمّتمورد نظر خوانده را مبلغ دو ميليون افزايش داد
حقيقتا انتظار اينجانب اين بود كه قاضي شورا با توجه به مواد قانوني اصلن كارشناسي را لحاظ ننماييد ولي متاسفانه
قاضي شورا عينا نظر كارشناس و قاضي تجديد نظر عينا نظر قاضي شورا را ثبت و أستوار نمود و بنده را به شش ميليون تومان محكوم نموده
سوال من اينه الان چه ميتوان كرد

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

میتونید ‌به. رای صادره‌ اعتراض کنید در دادگاه رسیدگی تجدید نظر میشود .

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

میتونید ‌به. رای صادره‌ اعتراض کنید در دادگاه رسیدگی تجدید نظر میشود .

پرسشگر :

با عذر خواهي شايد اينجانب مطلب را خوب نرسانده ام قاضي تجديد نظر رأي شواري اختلاف را عينا تاييد و حكم را
قطعي كرده اعلام كرده چگونه به رأي معترض شؤم
در صورتيكه قادر نباشم به رأي اعتراض كنم
ميتوانم به رأي مغرضانه كارشناس ٣نفره معترض شؤم
جانببان مطمنن باشيد كه واقعا هيچگونه بدهي به شاكي ندارم

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، رای صادره قطعی هست و دیگر کاری نمی توان کرد، مگر این که از طریق ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای اعاده دادرسی بعلت صدور رای خلاف بین شرع نمایید، که به نظر بعید می رسد نتیجه ای حاصل شود.