مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در محوطه حیاط

سلام بنده واحدی خریداری کردم به بنده نقشه ساختمان رو نشان دادند که پارکینگ در حیاط صادر میشود 3 عدد پارکینک در حیاط و در قولنامه ذکر شده پارکینگ واحد13 در حیاط میباشد الان با ساکنین مشکل پیدا کردم آیا با همان برگه و قولنامه میتوانم به شهرداری و اداره ثبت املاک درخواست پارکینک در حیاط را داشته باشم ممنونم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جانمایی پارکینگ‌ها مطابق صورتمجلس تفکیکی و آنچه در سند قید شده می باشد. می توانید به شهرداری مراجعه کرده و درخواست صورتمجلس تفکیکی را کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حیاط جزو مشاعات می‌باشد و استفاده اختصاصی ممنوع است