مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

با عرض سلام بنده در حد چند تومن فروش فیلترشکن داشتم و کارتم مسدود شدن گفتم دادستانی کل مسدود کرده باید برید تهران ولی متاسفانه امکان رفتن ندارم و اینکه شماره کارت حدود 6 ماه یا بیشتر هست که مسدود شده راهی داره که این رو باز بکنیم و چقدر هزینه و زمان میگیره و رفتیم فتا گفتن باید برید داستانی کل اتاق فلان پیش دو تا آقا اونجا حرف بزنید حل بشه چکار میشه انجام داد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
شما حتما باید از مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را حضورا پیگیری کنید
سامانه ثنا نیز ثبت‌نام کنید اگر پرونده به دادسرا ارجاع شده به شما پیامک بیاد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در دادستانی کل پیگیری کنید و تعهد کتبی دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برید دادستانی کل نمی تونید باید وکیل بگیرید