مشاوره حقوقی رایگان - بد اخلاقی والدین

فعلا 13 سالمه واقعا پدر مادرم رو دوست ندارم ازشون بدم میاد مدام تحقیر میشم هر دو مشکل روانی دارن رفتن روان پزشکی دکتر بهشون دارو های ضد اضطراب و آرام بخش و..... اینا داده استفاده نمیکنن بچه بودم نا جور منو میزدن یه داداش دارم تا حد مرگ سر درس خوندن از مامانم کتک میخوره چند سال پیش سر دعوا های مسخره من و داداشمو گذاشت تو پارک زنگ زد بابام که بچه هاتو تو پارک گذاشتم میخوای برو ورشون دار نصف شب تو پاک خلوت.....
من آیا میتونم از شرشون راحت بشم؟ منظورم اینه که برم پرورشگاه یا.... چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باذ123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید