مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه توافق

سلام خسته نباشید پدر من در سال های پیش حدود 10 سال صورتجلسه ای را امضا کرده که در آن به عنوان حفظ آبرو 20 ساله خود و برادرش مجبور به امضای این صورتجلسه شده که در ان مبلغی بالغ بر 700 میلیون تومان را به گردن گرفته ایا با موجود اظهارات یکی از مطلعین میتوان ان صورتجلسه که کلمات مصالحه و مفاهمه گردیده را درج کرده نگارنده ( نگارنده پدرم نبوده ) میتوان این معامله را مکره خواند و باطل کرد ؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
همانطور که همکار محترم فرمودند نیاز به بررسی اسناد و قرارداد میباشد و توصیه میشود حضوری به وکیل دادگستری مراجعه نمایید