مشاوره حقوقی رایگان - وکیل معاضدتی

سلام من درخواست دادم ابلاغیه برام اومدتوسامانه برای دادگاه خانواده برای تغییرجنسیتم مال28شهریوره ومن عضوبهزیستی هستم خودتون هم میدونیدایناکه عضوبهزیستی هستندوضعیت مالی خوبی ندارندوهم مشکل جسمی دارم ایامیتونم برای دادگاهم وکیل معاضدتی بگیرم یانه

پاسخ ها :

عرفان حرمتی

عرفان حرمتی :

به کانون وکلای دادگستری شهر خود مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان دارد
شما باید ابتدا از بهزیستی نامه بگیرید و به کانون وکلا ارائه نمایید و درخواست وکیل معاضدتی را نمایید

و از پرداخت هزینه دادرسی هم
معاف میباشد