مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اولین رابطه جنسی در چه صورتی ممکن است؟

سلام وقت بخیر ببخشید بنده بعد از طلاق که در دوران عقد به جدایی رسیدیم رابطه جنسی نداشتم و در طلاق هم قید شده که بنده دوشیزه باکره غیر مدخوله می باشم.
بعد از طلاق با آقایی آشنا شدم و‌ به بهانه ی ازدواج به اصرار ایشان با هم‌ ارتباط جنسی برقرار کردیم و متوجه شدیم که پرده بکارت از نوع حلقوی هست ایشون مقدار زیادی پول از بنده گرفتن و الان منو رها کردن
خواستم بدونم که اگر شکایت کنم علیه ایشون میتونم‌ ثابت کنم که از بین رفتن بکارت کار ایشون بوده یا خیر (بکارت حلقوی می باشد) و اینکه چند روز بعد از رابطه میتوان در پزشکی قانونی اثبات کرد که رابطه توسط چه کسی انجام شده؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ارتباط جنسی دخول درخارج از عقددایم یاموقت زنا محسوب میشود ومجازات حدی صدضربه شلاق درپی دارد اینکه شما دنبال اثبات این هستیدکه بااون اقا ارتباط جنسی داشتید درصورت اقرارخودتان شما محکوم به حد میشود واون اقا اگر انکار کند ممکن است جرم ازناحیه ایشان اثبات نشود بنابراین بهتراست که دراینخصوص شکایت نکنید

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله می توانید شکایت کنید با ارجاع موضوع به پزشکی قانونی مشخص می گردد معمولا اثارنزدیکی تا سه روز زمان نزدیکی باقی می ماند