مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و سنوات

سلام و وقت بخیر
من در شرکتی کار میکنم که سال پیش سنوات و عیدی را پرداخت نکرد، الان هم سه ماه است که حقوقم را نمی دهد
من چگونه می توانم حقم را بگیرم؟
حالا بعد از سه ماه عدم پرداخت حقوق میگه برین برای بیمه بیکاری اقدام کنید تا حقوق بگیرید، ولی همچنان در شرکت برای من کار کنید؟
آیا چنین چیزی ممکن است؟
و اینکه چطور می توانم ثابت کنم من هیچ سنوات و همینطور سه ماه است حقوق نگرفته ام
(سابقه بیمه را رد کرده و اینکه بنده سفته داده ام و برگه قرارداد همیشه یک طرفه دست خودش بوده است)
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

علیه ایشان به هیات تشخیص اداره کار محل شکایت کنید