مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگرم بابت سنوات

سلام کارگرم بابت عیدی وسنوات شکایت کرده بنده محکوم شدم ودو ماه پیش حکم اجراییه اومده بنده توان پرداخت ندارم کارگر میتونه حکم جلب بگیره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اموال شما استعلام می‌شود و جز مستثنیات دین توقیف می‌شود البته در مرحله اول اندازه دین از تمام اموال شما توقیف می‌شود و شما می‌بایست درخواست مستثنیات داشته باشید در هر صورت می‌بایست مبلغ را بپردازید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا با پذیرش اعسار مانع جلب شما شود.