مشاوره حقوقی رایگان - امضاءواثرانگشت زوجه بعنوان شاهدبراي انحصاروراثت شوهروخانوادش مدركي براي گرفتن مهريه

با عرض سلام و احترام و خسته نباشيد،لطفا همينجا كاملا راهنمايي بفرمائيد چون تحت هيچ شرايطي براي بنده توان مالي بابت پرداخت مشاوره حقوقي و گرفتن وكيل مقدور نميباشد،سئوالي داشتم:بنده چندين سال هست در ايام جدايي از شوهرم بسر ميبرم و مهريه ام عندالمطالبه هست و شوهرم از وضعيت مالي بسيار خوبي بسر ميبرد و مهريه ام را به اجرا گذاشتم اما شوهرم به دروغ ميگه من ندارم كه مهريتو بدم و ألان يادم اومد كه قبل از اين ماجراي جداييم،4 سال پيش خانواده ي شوهرم بعد از اينكه اموال موروثي(به ارث رسيده از پدر فوت شده شان را)بعد از چند سال طبق وصيتنامه ي پدر فوت شده بين شوهرم(كه پسر أرشد هست)و مادرش و برادر و خواهرانش تقسيم شده و حالا كه همه ي آنها در اداره ثبت اسناد و اموال حاضر شدند و قصد رسمي كردن سند ملكي شان را دارند اداره ثبت اسنادواملاك به آنها گفته:نياز به امضاء و اثرانگشت يك شاهد حضوري دارد و شوهرم از من خواسته كه(فعلا كه تنها عروس اين خانواده هستم)براي امضاء و اثرانگشت بيام اداره ثبت و حتي منم كه به اداره ثبت رفتم كارمند اداره گفت:پس شاهد انحصار وراثت كجاست؟و شوهرم منو معرفي كرد و فرم پرشده رو جلوم گذاشت و خودكار دستم داد و استامپ را جلوم گذاشت تا به عنوان شاهد امضاء و اثرانگشت بزنم و منم اولش ترسيدم و نزدم و كارمند اداره لبخندي زد و گفت:نگران نباش براي شما اتفاقي نمي افته و اين روال كاري و قانوني هست و منم امضاء و اثرانگشت زدم،حالا با توجه به اين توضيحات پس خانواده شوهرم صرفا براي محكم كاري ارث خودشان شاهد گرفتند و من شاهد يك امر واقعي آنها بودم اين برام مهمه كه بدونم حالا در صورتيكه بنده قبل از به اجرا گذاشتن مهريه خودم،شوهرم اموال خودش را بنام كسي زده باشه و الان همين امضا و اثرانگشتم براي انحصار وراثت شوهرم و اعضاي خانوادش در اداره ثبت اسنادواملاك،ميتونه ملاك و مدركي باشه كه قبلش شوهرم چه اموالي داشته و من به مهريه ام برسم و اين مطلب رو براي قاضي تشريح كنم،تو رو خدا لطفا همينجا راهنماييم بفرمائيد،منتظر جوابتون هستم،باسپاس واحترام.

پاسخ ها :

داود حسن پور

جناب آقای داود حسن پور:

سلام
اگر مهریه را بذل ننموده اید میتوانید تقاضای توقیف سهم الارث شوهرتان رابه دادگاه یا اجرای احکام بدهید و اگر آنها را انتقال داده باشه میتوانید در قالب معامله به قصد فرار از دین از ایشان شکایت نمایید که هم زندان داره و هم انتقال ایشان بلااثر میگردد