مشاوره حقوقی رایگان - اسناد ثبتی ملک روستایی

باسلام.
شخصی که فامیل دور هستش و وارث هم نیست با این ادعا که با یکی از وراث هماهنگ کرده و زد و بندی که در دفتر اسناد داشت اسناد ثبتی و عکسهای هوایی زمینهای پدر بزرگ مرحوم رو خارج کرده و در پیامک‌هایی که برای ما فرستاده گفته اسناد دست من هستش اگه دویست متر زمین به من ندین من اسناد رو در اختیار دیگران قرار میدم (منظورش کسانی هست که قبلاً زمین ارزان و بدون سند صرف مستثنیات بودن در روستا خریدن)و نقشه بردار برده و دویست متر زمینهای مشاع وراث رو واسه خودش جدا کرده و میگه حتما هم همین زمین رو می‌خوام و رضایت به پول نقد و اجرت هم نمیده!هیچ گونه وکالت نامه و....هم از کسی ندارم.الان شکایت کنیم میتونیم اسناد رو ازش بگیریم ؟دقیقا باید چیکار کنیم؟راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اقدامی از دست ایشان بر نمی آید نگران نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بدوا اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت و تحریر ترکه نمایید و سپس با مشورت با یک وکیل و برسی اسناد و مدارک در دست اقدام به انتخاب عنوان صحیح شکایت نمایید و سپس از ایشان شکایت کنید تا اقدام تان نتیجه دارد باشد
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق سایت با من در ارتباط باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان ادعایی واهی کرده‌اند اقدام به طرح دعوی علیه ایشان نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت و تحریر ترکه نمایید و اگر ایجاد مزاحمت میکند شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید ابتدا حتما شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

و سپس دادخواست استرداد اسناد را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک را باید بررسی کنیم و سپس نظر قطعی دهیم