مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

من به شخص عادی وکالت داده ام حق عزل هم دارم حالا این شخص میگه من خودم میرم تو دفترخانه و استعفایم را اعلام می کنم ویک نسخه آن را برای شما می فرستم آیا این روش از نظر قانونی قابل قبول است ؟ من جایی دور افتاده زندگی می کنم و مسن هستم برایم سخت است از خانه بیرون آمدن و از نظر مالی هم می خوام برام صرفه جویی بشه توهزینه دفترخانه .خود همین شخص هم که وکالت‌نامه بنامشه چون می‌دونه اوضاع و احوالات من روبراه نیست میگه خودم میرم استعفا میدم نگران نباش حالا من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر ایشان استعفا دهد مشکلی ندارد و از منظر قانونی هم قابل قبول است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله وکیل می تواند با حضور در دفترخانه اقدام به استعفا نماید در غیر اینصورت شما می توانید با حضور در دفترخانه وکیل تان را عزل کنید و مراتب از طرف دفترخانه به ایشان اخطار می شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایشان میتواند استعفا دهد ولی یقین حاصل کنید استعفا داده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله ازاین بابت مشکلی نیست ولی از این امر مطمئن شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه ظرف سه روز استعفا نداد خودت برو عزلش کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری وکالت عقدی جایز اذنی است که با اقدام هریک از موکل یا وکیل ممکن است منتفی شود
با استعفا
عزل
فوت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله آن شخص میتواند به شکل یکطرفه با عنایت به جایز بودن عقد وکالت اقدام به استعفای خود کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وکیل هم می‌تواند استعفا دهد ولی اینکه چرا ایشان خودش می‌خواهد استعفا دهد جای تعجب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان استعفا توسط وکیل وجود خواهد داشت
بهتر است خود شما به دفترخانه مراجعه و وکیل را عزل نمایید