مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر تجاوز

با سلام و خسته نباشید یکی از نزدیکان که دختر باکره است با پسری به مدت سه سال است که دوست است و حدود شش ماه پیش پسر بکارت دختر را با وعده ازدواج فریب داده و گرفته و مدرک هم دارد که پسر بکارتش را گرفته و دختر هم از ترس ابرو و خانواده میترسد شکایت کند. اگر هم بتواند شکایت کند ایا پسر باید با او ازدواج کند یا جرمش چیست؟ ایا دختر تا اخر عمر بدبخت میشود و باید برای همیشه ازدواج نکند؟ درضمن دختر موقع از دست بکارتش 16ساله بوده و به گفته خودش موقع از دست دادن بکارتش خونی ندیده لطفا راهنماییش کنید افسردگی گرفته

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در هیچ صورتی پسر را نمیتوان مجبور به ازدواج نمود ...جهت ازاله بکارت حداکثر ظرف یک هفته تا ده روز در صورت عدم رضایت و یا با اعمال زور میبایست از طریق معاینه پزشک قانونی شکایت نمود پس از این مدت شکایت بلااثر است و در صورت اثبات هر دو نفر دختر و پسر محکوم ب زنا و شلاق میشوند

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام می تواند با توجه به مدرکی که دارد شکایت کند