مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام ی چک به مبلغ 50ملیون هست که دو ماه از تا سر رسید ان میگذر و هنوز گواهینامه عدم پرداخت نخورده و در ضمن در خصوص این چک هیچ قرار داد و غیره نوشته نشده در وجه حامل هم هست ایا میتوان کیفری شکایت کرد.ممنون

پاسخ ها :

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

بله میشه شما تا ششماه پس از تاریخ چک مهلت دارید چک را برگه کنید

یک وکیل

امکان دارد هر چکی وصف کیفری ندارد چنانچه از تاریخ صدور شش ماه نگذشته باشد می توان شکایت کرد تاریخ روی چک ملاک تعیین 6 ماه نمی باشد

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ابتدا باید چک را به بانک ببرید و در فرضی که موجودی کافی در حساب نداشت با وجود شرایط مندرج در قانون امکان شکایت کیفری وجود دارد.