مشاوره حقوقی رایگان - چک بلامحل

با سلام خدمت همه بزرگان
بنده مبلغ 400 میلیون را به شخصی که دارای شرکت بود قرض داده ام که چندید مرحله این پول واریز شده است
1 مرحله 200 مییون به حساب شرکت
1 مرحله 100 میلیون به حساب بستگانش
مجدد 100 میلیون به حساب شرکت
ایشان تا چندین وقت به بنده هیچ مدرکی نمی دادند تا اینکه توانستم چکی را از ایشان اخذ کنم به تاریخ ماه دیگر .
ایشان ولی به دلیل چک های برگشتی قادر به ثبت چک بنده نیستند. سوالم این بود می توانم از ایشان به جرم کلاهبرداری به علم این که از عدم صدور و ثبت چک آگاه بوده اند. ولی این کار را کرده اند شکایت کنم، یا باید صبر کنم تا ماه دیگر تاریخ چک برسد کیفری شکایت کنم ؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
صدور چک با علم به بسته بودن حساب، جرم است.

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
امکان شکایت کیفری ندارید‌.
دادخواست مطالبه وجه بایستی ارائه شود.
موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری قابل شکایت و پیگیری است
در موعد چک به لحاظ عدم موجودی امکان طرح شکایت کیفری نیست

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

با سلام . دعوی شما وجهه حقوقی دارد و به نظر بنده طرح هیچ شکایت کیفری شما را به مقصود نمی رساند. به عبارتی شکایت کیفری چک برگشتی و کلاهبرداری منتفی است . با مدارک واریز و چک صادره ثبت نشده و کلیه پیامک ها و سایر ادله دعوی حقوقی مطالبه وجه را مطرح نمایید.