مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام همسرم بیش از 2 ساله نیروی شرکتی پرستار شاغل در بیمارستان بیه سوار هست و میخوام انتقالیشو اردبیل که 200 کیلومتر فاصله داره و مرکز استانه بگیرم آیا قانون یا شرایطی وجود داره که ممانعت کنه از مخالفت رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیله سوار مثلا آیا فرزند ایثارگر بودن میتونه منجر به انتقالی همسر شه؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این سوال ما حقوقی نیست ودرتخصص وکلا نیز نمیباشد بلکه سوال اداری است که باید از امور اداری مرکزاستان سوال بفرمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این سوال ما حقوقی نیست ودرتخصص وکلا نیز نمیباشد بلکه سوال اداری است که باید از امور اداری مرکزاستان سوال بفرمایید