مشاوره حقوقی رایگان - عدم تکمیل تمبر مالیاتی وکالتنامه پیوست دادخواست

سلام و عرض ادب. اینجانب شکایتی تحت عنوان مطالبه خسارت داشتم در شورا برای حق الوکاله اما رد شده،نوشتن بعلت عدم تکمیل تمبر؛درصورتی که تمبرهم باطل شده ولی قاضی میگه چون بعداز صدور حکم تمبرباطل شده قبول نیست طبق ماده 103مالیاتی حالا اعتراض بزن شاید نظرقاضی دیگه اینجورنباشی؛ایا ازنظرقانونی باطل کردن تمبربعدازحکم مشکل دارد؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا یکسال امکان ابطال تمبر وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظر قاضی مبنای قانونی و صحیح است بایستی قبل از رسیدگی تمبر مالیاتی باطل شود.