مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرونده سرقت و مشخص شدن زمان رای

سلام
خدمت شما وکلا محترم در داوران
بنده به عنوان خواهان رد مال و خسارت تشکیل پرونده در دادسرا شهرستان دادم که در یکی از شعبه های دادسرا تحت رسیدگی بود و بعد از گذشت چهار ماه خواهان یا سارقین که دونفر هستند با وثیقه آزاد شدند و بعد از گذشت سه ماه پرونده به یک شعبه در استان دیگری برای رسیدگی به نیابت ارجاع شد و پرونده به شهرستان بنده که پرونده داشتم برگشت و بعد به یکی از شعبه های کیفری استان ارجاع شده و حال بعد از تقریبا یکسال که پرونده به شعبه کیفری استان رفته چند روز پیش وقتی از طریق سامانه پیگیر شدم که ببینم پرونده در چه مرحله ای است زده بود پرونده مقید به وقت نظارت در تاریخ یک ماه دیگه میباشد .
حال چند سوال داشتم که آیا در این شعبه کیفری استان رای صادر میشود یا خیر؟
و سوال دوم اینکه هیچ ابلاغی نیومده و در تاریخ که شعبه زده مقید به وقت نظارت بایست حضور داشته باشم یا خیر و اینکه مقید به وقت نظارت یعنی چه ؟
خواهشمند است به سوالات بنده تمام و کمال پاسخ دهید .
لازم به ذکر است یکی دوبار در مواردی از طریق دادیار راهنمایی خواستم که متاسفانه فقط یک نفر و با پاسخ خیلی مختصر بله و خیر جواب داده که اصلا پاسخ لازم رو نگرفتم.
با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
وقت نظارت نیاز بحضور شما ندارد
و اگر هر اقدامی لازم باشد بشما ابلاغ میاید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی
یعنی به رویت قاضی می رسد و تصمیمات مقتضی اتخاذ می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت پاسخ دقیق دانستن جزئیات بیشتری ضرورت دارد برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه خود توصیه به مشاوره تلفنی و یا حضوری دارم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله رای صادر و به شما ابلاغ خواهد شد