مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

من فروشنده خودرو کوییک هستم برج 11 پارسال فروختم قولنامه دستی بوده قید کردیم ماشین 24 ساعت اگر مشکل رنگ داره پس میگیرم چند ماه بعد خریدار ماشین و میفروشه به شخص دیگری اون موقع از من میخواد فک پلاک کنم پلاک هم فک شده بعد برده کارشناسی تا مشکل رنگ داره کارشناس 32 میلیون بریده برا نفر قبل این وسط تکلیف من چیه متشکرم از راهنماییتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر راه حل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از فک پلاک و قطعی شدن سند شکایت مسموع نخواهد بود‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شما را می توانند بعنوان ثالث جلب به دادرسی نمایند مگر ید ما بعد شما با علم و اطلاع از عیب خودرو را فروخته باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ظاهرا برای شما حکمی تعیین نشده است نیازمند بررسی بیشتر �ونده شما می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خسارت ارش ما به التفاوت مبیع سالم و معیوب با شرایط خاصی قابل مطالبه است
و با شرایط خاصی ، شما مسئولیت پرداخت خسارت ارش خواهید داشت اگر