مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات

سلام وقت بخیر
قراردادی شخصی با کارفرمایی بابت انجام پروژه گرافیکی بسته شد و پس از انعقاد قرارداد 50٪ مبلغ واریز کردن ولی پس از اتمام‌ پروژه و‌ تحویل نهایی 50٪ اخر واریز نمیکنن و‌ میگن هزینه اش زیاده
چه دادخواستی باید بدم ؟
و اینکه بابت خدماتی که اضافه تر انجام شده ولی توی قرارداد قید نشده هم میشه شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق می توانید اجرت خود را مطالبه کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد قرارداد می توانید وجه خود را مطالبه کنید.دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی می توانید بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به توافقات حاصله و مفاد قرارداد لکن راه حل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام و انجام تعهد بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه وجه طبق قرارداد.
تحت شرایطی بلی.