مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام برای رعایت توافق های اجاره نامه

سلام
چند توافق بین موجر و مستاجر انجام شده که توی توضیحات اجاره نامه نوشته شده، ایا برای رعایت کردن این توافق ها میشه وجه التزام در نظر گرفت؟

متن زیر برای این منظور مناسب هست؟

(تخلف مستأجر از توافق ها، حق فسخ و تخلیه را برای موجر ایجاد خواهد کرد و مستاجر موظف است مبلغ بیست میلیون تومان به عنوان وجه التزام عدم رعایت توافق ها به موجر پرداخت نماید.)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
می توانید در قرارداد برای عدم اجرای تعهدات طرفین خسارت تعیین کنید.

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

با سلام معمولا تعیین حق فسخ با توجه به مطول بودن اوقات رسیدگی دادگاهها در اجاره های یکساله سودی ندارد. بهتر است برای تک تک تعهدات مستاجر، خسارت قراردادی تعیین گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه نمی‌شود تخصصی تر باشد بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید وجه الاتظام در نظر بگیرید مانعی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توان همچین شرطی نمود مانعی ندارد