مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

سلام من مادرم من دوسال پیش در بهزیستی گذاشت به بهانه منو کتک میزنه
من کتک نمیزنم خونه رو همش بهم میرزه داد وبیداد میکنه زنگ میزنه 110 بعنوان دروغ من 16 سال دارم آیا من میتونم از شکایت و ثابت این مشکل روانی داره
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با صدای مشاور بهزیستی تماس بگیرید 123 را بگیرید و شماره 2 را انتخاب و سامانه 147 وارد شوید و با مشاور در میان بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید �ر ارفاق نکرد می‌توانید طرح شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود با شماره 123 تماس حاصل فرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید