مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر و شوهر مادر

من دخترم 18سال سن دارم یک برادر 13ساله و یک خواهر 7ساله دارم خانوادم سه سال پیش طلاق گرفتن پدرم حضانت مارو به مادرم داد پدرم ازدواج کرد مادرم هم یک سال پیش ازدواج کرد الان مادرم میگه که میخواد خونه ای که داریم بفروشه و با شوهرش بره تهران خواهرمو بزاره پرورشگاه و من و برادرم اواره شیم چون هیچ جایی نداریم بریم پدرم هم از وقتی طلاق گرفتن هیچ مسئولیتی قبول نمیکنه حتی پارسال دماغ من رو شکست وخیلی خشونت داره من وبرادرم وخواهرم هیچ جایی نداریم بریم و مادرم تصمیم جدی داره که مارو رها کنه باید چیکار کنم من حس میکنم که شوهرش در طمع خونه ی ماست حتی شوهرش به من گفت تو و برادرت برین اشغال و کارتن جمع کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتی اگر حضانت با مادر باشد پرداخت نفقه تان با پدر است میتوتنید دادخواست دهید و در مورد مادر نیز اگر با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید کمکتان می کنند123

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام، سریعا با تلفن 123 اورانس اجتماعی اداره بهزیستی زنگ بزنید اگر کمک نکردند با برادر خواهرت حضوری برید بهزیستی، همزمان از مادرتان به دادستان شهرتان و دادسرا شکایت کنید و وقت ملاقات بگیرید با دادستان و به دادستان بگویید که مادرتان قصد دارد اموال شما را بفروشد که جرم است. همزمان برید اداره معاضدت قضایی کانون وکلا یا قسمت معاضدت قضایی که داخل دادگستری شهرتون هست. برای راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پدر شما مکلف به پرداخت نفقه و تهیه مسکن برای شماست...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

پدر شما ملزم به پرداخت نفقه است و اگر خانه به نام فرزندان باشد مادر حق فروش آنرا ندارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از پدر بابت نفقه طرح دعوی کنید و اگر منزل به نام فرزندان باشد حق فروش ندارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
پرداخت نفقه و تهیه مسکن با پدر می باشد می تو ا نید دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اورژانس اجتماعی تلفن 123 تماس بگیرید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

کدوم شهر هستید؟ وکالتتون رو رایگان قبول میکنم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خانه به نام چه کسی است؟با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خانه متعلق به شما است هیچ شخصی نمیتواند خانه را بفروشد و
و امکان شکایت توسط شما وجود خواهد داشت
و طبق قانون پدر مکلف است که نفقه شما را ماهیانه پرداخت نماید و در صورت عدم پرداخت نفقه ، پدر طبق قانون الزام به پرداخت نغقه خواهد شد

و شما حتما به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید