مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی جهت خرید زمین کشاورزی

درود
من قصد خرید زمین کشاورزی به متراژ 7000متر مربع دارم، همانطور که مستحضرید زمین زراعی با متراژ کمتر از 5 هکتار قابلیت صدور سند ندارد و معامله قولنامه ای صورت میگیرد. در زمین مذکور قصد احداث گلخانه دارم و تنها پس از صدور پروانه بهره برداری میتوانم جهت صدور سند اقدام کنم. خواهشمنداست راهنمایی بفرمایید جهت اطمینان از صحت معامله و عدم وجود معارض چه استعلاماتی انجام دهم و طبق چه اصولی قولنامه معتبر خواهد بود.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام استعلام از منابع طبيعى و جهاد كشاورزى و وزارت كشاورزى حتما بايد صورت گيرد و در متن بيع نامه بهتر است حضورا با بكى از همكاران مشورت نماييد