مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

من یه مادرم، دخترم 10 سالشه، این حرف صحت داره که دختری که 9 سالش تمام شده است خودش میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند؟اگر او مرا انتخاب کند منعی از طرف دادگاه و اجبار شوهرم وجود ندارد. ؟چون شنیده ام خودش تصمیم گیرنده هست که با من باشد یا پدرش؟ !
آیا شوهرم بعد طلاق با تهدید و زجر من با زور میتواند او را نزد خود نگه دارد و او را از من بگیرد؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، هر چند در قانون مدنی ایران سن بلوغ را 9 سال قمری برای دختر تعیین کرده اند ولیکن در عمل دادگاه ها در خصوص حضانت وی تعیین و تکلیف می نمایند و در خصوص حضانت دادگاه از طفل نیز سئوالاتی به عمل می آورند.