مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام و خسته نباشید
دو خواهر که از طرف مادر ناتنی باشن (یعنی پدر یکی و مادر ناتنی). اگر یکی از خواهرها قبل از دیگری فوت کنه،اموال اونیکه دیر فوت کرده به بچه های اون یکی خواهر که زودتر فوت کرده میرسه یا نه؟ در ضمن خواهری که دیر فوت کرده هیچکسی رو نداره. ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه
اگر بچه و پدر و مادر و خواهر و برادر نداشته باشه به خواهر زاده اش می رسه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
فرزندان خواهری که زودتر فوت ‌ کرده ارث نخواهد برد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه بلاوارث باشد بله به خواهر زاده ها خواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر خیر تعلق نمی گیرد.

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام اگر کسی که دیرتر فوت کرده ورثه ایی در طبقه قبل نداشته باشد ماترک به بچها های خواهری که قبل از او فوت کرده تعلق میگیرد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
در صورت فقدان ورثه برای متوفی در طبقه اول و دوم، بله

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شرط وراثت زنده بودن در زمان فوت مورث است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پدر ـ مادر ـ اولاد ـ نوه ـ اجداد ـ برادر ـ خواهر نداشته باشد آنوقت به اولاد خواهر و برادر می رسد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

فرزندان خواهری وه زودتر فوت شده ارث نمیبرند

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

با وجود طبقه اول (شامل پدر و مادر و فرزندان هست) طبقه دوم (شامل برادر و خواهر و فرزندان آنها) ارث نمی‌برد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فرزندان شخصی که زودتر فوت کرده‌اند ارث نمی‌برند هر کسی که در زمان فوت حضور داشته باشد ارث بر است